Τι ωραίο πλιάτσικο - Coe, Jonathan (Πόλις, 1997)
Το Τι ωραίο Πλιάτσικο! Περιλαμβάνει μια σειρά από βρετανικές εικόνες και στερεότυπα -για να τα παραμορφώσει και να τα εξωθήσει στο γελοίο: τις μεγάλες αριστοκρατικές οικογένειες που σπαράσσονται αναίμακτα (ή αιματηρά), τις εκκεντρικές γριές, τα στοιχειωμένα αρχοντικά, ολόκληρο το γκραν γκινιόλ της αστικής τάξης, σ' ένα βασίλειο κάθε άλλο παρά ενωμένο, (...) όπου 'κατεστημένο' είναι η αδυσώπητη οικονομική εξουσία.