Μου το είπε ένας άγγελος - Οικονόμου, Καίτη, 1955-2014 (Ωκεανίδα, 2008)
"Δεν θα σ' αφήσω ποτέ. Ό,τι κι αν γίνει, θα είμαι κοντά σου. Θα σε κρατώ στην αγκαλιά μου, θα σε χαϊδεύω όπως τώρα και θα σε προστατεύω με τη δύναμη της αγάπης μου. Ό,τι κι αν γίνει, στ' ορκίζομαι." Πόσες φορές μπορεί ν' αγαπήσει μια καρδιά, δυνατά, αληθινά, απόλυτα; Η Μαριάννα νόμιζε μόνο μία, και τα έδωσε όλα. Και τα έχασε όλα. Ή τουλάχιστον έτσι πίστεψε. Γιατί από τους δύο άντρες που βάδισαν δίπλα της στη ζωή, ο ένας δεν έπαψε ποτέ να την προστατεύει κι ο άλλος ορκίστηκε στον εαυτό του να τη βγάλει απ' το σκοτάδι της.