Στην κουζίνα με την Αργυρώ - Μπαρμπαρίγου, Αργυρώ (Φερενίκη, 2009)
Αν δεν έτυχε να περάσετε από το εστιατόριό της στην Πάρο, σίγουρα θα την πετύχατε τα πρωινά στην τηλεόραση, στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη. Και αν οι μυρωδιές των φαγητών της δεν κατάφεραν να ξεπηδήσουν από τα τηλεοπτικά πλατό ως την κουζίνα σας, μια βόλτα μέχρι το εστιατόριο «Παπαδάκης», που από το 2005 μεταφέρθηκε στην καρδιά του Κολωνακίου, θα σας πείσει. Χρησιμοποιώντας οικεία, παραδοσιακά υλικά η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου κατάφερε να αναβαθμίσει την ελληνική κουζίνα και να μεταδώσει στις ελληνίδες νοικοκυρές την αγάπη της για το καλό, σπιτικό φαγητό.