Η εγγονή του Αΐ-Βασίλη και τα μπισκότα της αγάπης - Μιχαλοπούλου, Αμάντα, 1966- (Καστανιώτη, 2009)
Η εγγονή του Αϊ-Βασίλη επιστρέφει με νέες περιπέτειες! Όταν ο παππούς της αρρωσταίνει, παραμονές των γιορτών, η μικρή μας έχει μια ωραία ιδέα: μαζί με τη μητέρα της και τα ξωτικά θα στρωθούν στη δουλειά και θα φτιάξουν για όλα τα παιδιά του κόσμου μπισκότα, τα μπισκότα της αγάπης. Και καθώς ο διάσημος παππούς της αναρρώνει, η εγγονή του Αϊ-Βασίλη μαθαίνει πόσο σημαντικό είναι να προσφέρει σε όσους έχουν ανάγκη. Μια τρυφερή ιστορία για την αυταπάρνηση και την αλληλοβοήθεια, τη σχέση των παιδιών με τους ηλικιωμένους και το νόημα των γιορτών.