24 ιστορίες για να καλοσωρίσεις τον Χριστό - Ρώσση-Ζαΐρη, Ρένα (Μεταίχμιο, 2007)
Κάθε μέρα γιορτή, κάθε μέρα μία ιστορία! Άγγελοι και αγγελάκια κι όλα τα αστέρια του ουρανού στις πιο όμορφες, τις πιο τρυφερές ιστορίες, που φωτίζουν μία μία και τις 24 ημέρες του Δεκεμβρίου και μας παρασέρνουν στη μαγεία τους, ανοίγοντας τον δρόμο της καρδιάς μας για να καλωσορίσει τον μικρό Χριστό.