24 ιστορίες για τα Χριστούγεννα - Villeminot, Vincent (Παπαδόπουλος, 2007)
24 παραμυθένιες ιστορίες, μία για κάθε νύχτα, από την 1η έως την 24η Δεκεμβρίου για να ονειρευτούμε περιμένοντας τα Χριστούγεννα!