Life : ασυνήθιστα ζώα, ακραίες συμπεριφορές : 48 μήνες προετοιμασίας, 3.000 ημέρες φωτογράφησης σε κάθε γωνιά του πλανήτη, οι 10 κυρίαρχες ομάδες του ζωϊκού βασιλείου σε μια μαγευτική καταγραφή. - Holmes, Martha (Σκάι βιβλίο, 2009)
Σαράντα οκτώ μήνες προετοιμασίας, 3.000 ημέρες φωτογράφησης σε κάθε γωνιά του πλανήτη. Οι 10 κυρίαρχες ομάδες του ζωικού βασιλείου σε μία μαγευτική καταγραφή.