Γάτες : μάθε τα πάντα γι' αυτές : ράτσες, φροντίδα, συμπεριφορά, υγεία, εξοπλισμός, ιστορία - Fogle, Bruce (Σκάι βιβλίο, 2009)
Ο Σκάι σε συνεργασία με τον κορυφαίο Βρετανικό Εκδοτικό Οίκο Dorling Kindersley (DK) κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά μια μοναδική έκδοση, το απόλυτο εγχειρίδιο για τα αγαπημένα κατοικίδια μικρών και μεγάλων, τις Γάτες. Η αγριόγατα εξημερώθηκε σχετικά πρόσφατα, και έκτοτε η παρουσία της γεμίζει τα σπίτια και τις καρδιές μας. Η κατοικίδια γάτα, που κατάγεται από μία οικογένεια Αφρικανικής Αγριόγατας, εξελίχτηκε και εξαπλώθηκε ταχύτατα σε ολόκληρο τον κόσμο. Σήμερα, οι περισσότεροι άνθρωποι προτιμούν τις γάτες από τους σκύλους ως κατοικίδια. Στο βιβλίο αυτό θα βρείτε: Απλές και χρήσιμες συμβουλές για να κατανοήσετε τις ανάγκες της γάτας σας και να της προσφέρετε την καλύτερη φροντίδα. Εξειδικευμένες συμβουλές για τη διατροφή, την περιποίηση, την υγεία και την ασφάλεια της γάτας σας Ιστορικές αναδρομές στην κοινή πορεία της γάτας και του ανθρώπου ανά τους αιώνες. Φωτογραφικό οδηγό με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που καθιστούν κάθε ράτσα μοναδική. Η κατοικίδια γάτα αποτελεί σύγχρονη επιτυχία. Μικρή, καθαρή, αυτάρκης και με αυτοπεποίθηση, έχει αντικαταστήσει τον σκύλο ως αγαπημένο οικόσιτο ζώο.