Τα ετεροθαλή - Μπούτος, Βασίλης, 1959- (Γραφές της αθωότητας, 1999)
Γραφές της αθωότητας, μία σπάνια, συλλεκτική σειρά που ρίχνει φως στα νεανικά γραπτά 15 καταξιωμένων φωνών της ελληνικής λογοτεχνίας. Πρώτες γραφές, γραφές που προσπαθούν να συλλαβίσουν τον κόσμο, τον φτιαγμένο με λέξεις, γραφές-βήματα στο χαρτί, γραφές-βλέμματα απονήρευτα, ανοιχτά στην έκπληξη και την απορία, γραφές συνώνυμες της νιότης.