500 ταξίδια ζωής : τα πιο γοητευτικά μέρη του κόσμου που όλοι πρέπει να δούμε στη ζωή μας - Bellows, Keith; Γιαγιά, Μαριάννα (National Geographic, 2009)
Τα καλύτερα ταξίδια που θα αλλάξουν τη ζωή σας... -Εν πλω Γνωρίστε κάνοντας ράφτινγκ το Γκραν Κάνιον, ταξιδέψτε με φελούκα στο Νείλο, εξερευνήστε με πλοιάριο την Αγγλία ή κάντε κρουαζιέρα στο Δούναβη -Οδικώς Γκαζώστε στον αυτοκινητόδρομο Route 66, οδηγήστε από το Δελχί ως το Ταζ Μαχάλ ή κάντε το γύρο της λίμνης Γκάρντα στις ιταλικές Δολομιτικές Άλπεις -Σιδηροδρομικώς Απολαύστε ένα κοκτέιλ διασχίζοντας το Περού με προορισμό τη λίμνη Τιτικάκα, γνωρίστε «εξπρές» την Ιαπωνία με το Σινκανσέν ή επιλέξτε τους χαλαρούς ρυθμούς ενός φωτογραφικού σαφάρι στη Ν. Αφρική -Περπατώντας Διασχίστε ένα ποτάμι στο Εθνικό Πάρκο Ντενάλι στην Αλάσκα, κατεβείτε το Φαράγγι της Σαμαριάς ή ανεβείτε στην κατασκήνωση βάσης του Έβερεστ -Σε δύο ρόδες Οδηγήστε στο Δρόμο του Θανάτου στη Βολιβία, εξερευνήστε την Τρανσιλβανία με ποδήλατο ή απολαύστε τη βόλτα στους αγροτικούς δρόμους της Προβηγκίας -Στη σέλα Ανακαλύψτε με άλογο το Μονοπάτι της Σάντα Φε, περιπλανηθείτε στο Μαρόκο με καμήλες, κάντε ιππασία στις Άνδεις ή επιχειρήστε ένα σαφάρι με ελέφαντες στο Νεπάλ -Από αέρος Θαυμάστε ένα χαβανέζικο παράδεισο από ψηλά, πετάξτε πάνω από τους Καταρράκτες της Βικτωρίας και με αιωρόπτερο πάνω από το Ρίο ή κάντε μια εναέρια περιήγηση στο Μεγάλο Κοραλλιογενή Ύφαλο της Αυστραλίας -Με άλλους τρόπους και μέσα Γνωρίστε με έλκηθρο την Αλάσκα, πετάξτε με ελικόπτερο στη Βρετανική Κολομβία, κάντε καταδύσεις στην Μπελίσε, χορέψτε τάνγκο στο Μπουένος Άιρες ή αναζητήστε φάλαινες στις Αζόρες. Ακόμη: πάνω από 20 λίστες με τις δέκα καλύτερες επιλογές σε κατηγορίες όπως κρουαζιέρες με ιστιοπλοϊκό, διασχίζοντας την πόλη με τρόλεϊ, υπόγειοι περίπατοι ή ποδηλατικές διαδρομές μεγάλων αποστάσεων.