Ιστορία λαξευμένη, σε μάρμαρο : σύγχρονα γλυπτά από το εργαστήριο, συμπόσιο γλυπτικής 2008 - Καραμήτρου-Μεντεσίδου, Γεωργία (Αρχαιολογικό Μουσείο Αιανής, 2008)
- Η αρχαία Αιανή - Αρχαιολογικό Μουσείο Αιανής - Εισαγωγή στην αρχαΐκή γλυπτική-πλαστική - Αιανή, αγάλματα των αρχαϊκών χρόνων - Ο δρόμος του μαρμάρου. Από το λατομείο στο Μουσείο - Σύγχρονο Εργαστήριο - Συμπόσιο γλυπτικής 2008 στον αύλειο χώρο του Μουσείο - Εκπαιδευτικό πρόγραμμα γλυπτικής. Στάδια υλοποίησης του εκπαιδευτικού προγράμματος.