Πώς να αρχίζετε μια συζήτηση και να κάνετε φίλους - Gabor, Don, 1948- (Κλειδάριθμος, 2007)
Επί είκοσι σχεδόν χρόνια, ο Don Gabor, ειδικός στη συζήτηση και την προσωπική επαφή, βοηθάει χιλιάδες ανθρώπους να επικοινωνούν με χιούμορ, αυτοπεποίθηση και ενθουσιασμό μέσω του βιβλίου "Πώς να αρχίζετε μια συζήτηση και να κάνετε φίλους". Αυτή η νέα, αναθεωρημένη και βελτιωμένη, έκδοση εκσυγχρονίζει την τέχνη της συζήτησης. Ακολουθήστε τις απλές και δυναμικές οδηγίες και θα μπορείτε να ξεκινάτε σπουδαίες συνομιλίες με οποιονδήποτε και οπουδήποτε! Επίσης, θα μάθετε πώς να διατηρείτε τη συνέχεια της συζήτησης κάνοντας τις σωστές ερωτήσεις και πώς να χρησιμοποιείτε αποτελεσματικά τη γλώσσα του σώματος. Εμπλουτισμένο με διαγράμματα, εκατοντάδες φράσεις για το ξεκίνημα μιας συζήτησης, παραδείγματα από την πραγματική ζωή, συχνές ερωτήσεις, βοηθητικές υποδείξεις και σοβαρές επαγγελματικές συμβουλές, το "Πώς να αρχίζετε μια συζήτηση και να κάνετε φίλους" σάς δείχνει πώς θα: - βελτιώσετε τις προσωπικές και επαγγελματικές σας δεξιότητες στην ομιλία. - μάθετε να μιλάτε με ανθρώπους από διαφορετικές χώρες και κουλτούρες. - είστε σε θέση να γνωρίζετε ανθρώπους οπουδήποτε -ακόμα και στο Διαδίκτυο. - αποφεύγετε τα λάθη όταν μιλάτε σε κινητό τηλέφωνο ή σε χώρους συζητήσεων (chat rooms) του Διαδικτύου. - επικοινωνείτε με χιούμορ και αυτοπεποίθηση. - αναγνωρίσετε την ύπαρξη τεσσάρων στυλ συζήτησης, και θα προσδιορίσετε το δικό σας. - μπορείτε να θυμάστε κάθε όνομα, κάθε φορά που πραγματοποιούνται συστάσεις σε κάποια κοινωνική εκδήλωση.