Σώπα, άκου, μίλα : τι θα πεις, πού θα το πεις, πώς θα το πεις - Stiebel, David (Διόπτρα, 2004)
Υπάρχουν πάρα πολλά βιβλία για την βελτίωση της επικοινωνίας - αλλά τι μπορείτε να κάνετε όταν η συζήτηση κάνει τα πράγματα χειρότερα; Ο Dr David Steibel εισάγει μια μέθοδο -τη στρατηγική επικοινωνία- που αποτελείται από τέσσερα βήματα για την επίλυση αυτού του προβλήματος. Αυτό το βιβλίο είναι το πρώτο που σας παρουσιάζει: - Τι να κάνετε όταν η κατανόηση του άλλου δεν είναι αρκετή για να λυθεί το πρόβλημα. - Το κλειδί για την επίλυση μιας διαφωνίας: τη στρατηγική - Πώς να σκέφτεστε για να πείσετε κάποιον στο πλαίσιο της συγκεκριμένης κατάστασης που αντιμετωπίζετε. Είτε έχετε να κάνετε με τον προϊστάμενό σας ή με τη σύζυγό σας, είτε με κάποιον πελάτη σας ή με τα παιδιά σας, ο Dr David Steibel σας καθοδηγεί όπως έχει καθοδηγήσει κυβερνητικούς ηγέτες και επικεφαλής επιχειρήσεων.