Πώς να κατακτήσεις τα μυστικά της γλώσσας του σώματος - Σαμαράκη, Χριστίνα, 1978- (Για να ζούμε καλύτερα, 2008)
"Τι εκφράζουν δύο σταυρωμένα χέρια; "Τι μήνυμα μεταφέρουν τα σουφρωμένα χείλη; "Τι θέλει να μας πει κάποιος που σχηματίζει κύκλο με τον αντίχειρα και το δείκτη; "Γιατί τα μωρά χαμογελούν πολύ προτού μιλήσουν; "Το βλέμμα μιλάει; Μήπως ερωτοτροπεί; Μήπως... σκοτώνει; "Οι κινήσεις του σώματος φανερώνουν τον ψεύτη; Τον καλό συνάδελφο; Το ιδανικό ταίρι; "Τελικά το σώμα μιλάει; Κι αν ναι, ποια γλώσσα; Βασισμένο στην επιστημονική έρευνα, αλλά και στην εμπειρική παρατήρηση, το βιβλίο αυτό γράφτηκε με απλά λόγια για να βοηθήσει τον αναγνώστη στην αποκρυπτογράφηση της γλώσσας του σώματος. Στο φλερτ, στην εργασία, στην οικογένεια και στις κοινωνικές σχέσεις, η γλώσσα του σώματος δίνει πολύτιμες πληροφορίες για την προσωπικότητα, τις σκέψεις και τα συναισθήματα των άλλων, αλλά και τα δικά σας. Όταν την κατανοήσετε, θα διαπιστώσετε πόσο συναρπαστική, εύκολη και -κυρίως- χρήσιμη είναι.