Αιανή, η κατοικία στην αρχαιότητα : η ζωή στα σπίτια της αρχαίας Αιανής - Καραμήτρου-Μεντεσίδου, Γεωργία (Αρχαιολογικό Μουσείο Αιανής, 2008)
Η κατοικία στην αρχαία Ελλάδα - Η εξέλιξη της κατοικίας από τα προϊστορικά χρόνια ως τη Ρωμαϊκή εποχή - Πολεοδομικά συστήματα της αρχαιότητας - Οικία και καθημερινή ζωή - Χώροι και οικοσυσκευή για τις ανάγκες και τις δραστηριότητες της οικογένειας - Ιστορική αναφορά. Άνω Μακεδονία-Ελιμιώτις-Αιανή - Η κατοικία στην αρχαία Αιανή - Παρουσίαση του Εκπαιδευτικού Προγράμματος για την κατοικία - Αν κατοικούσαμε στην αρχαία Αιανή