Προσωπικότητα συν για ζευγάρια : για να κατανοήσετε τον εαυτό σας και τον άνθρωπο που αγαπάτε - Littauer, Florence (Κλειδάριθμος, 2004)
Ένα υπέροχο και χρήσιμο βιβλίο για την κατανόηση και τη βελτίωση των σχέσεων ανάμεσα σε ζευγάρια. Το "Προσωπικότητα συν για ζευγάρια" θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τις συγκρούσεις προσωπικοτήτων και να εκτιμήσετε τα μοναδικά χαρίσματα που διαθέτει ο σύντροφός σας και εσείς!