Οι τέσσερις νόμοι της ευημερίας χωρίς χρέη : the chequemate(r) story : η επόμενη κίνηση ανήκει σε σας - Harris, Blaine (Προνόμιο, 2001)
Με βάση μια αληθινή ιστορία, ο Πωλ ανακαλύπτει ότι δεν είναι τόσο σημαντικό το πόσα κερδίζει κάποιος για την επίτευξη της οικονομικής ασφάλειας, όπως νομίζουν οι περισσότεροι άνθρωποι, ότι σχεδόν όλοι με οποιοδήποτε εισόδημα μπορούν να πετύχουν μια ευημερία χωρίς χρέη, εφαρμόζοντας τους τέσσερις νόμους σε αυτή την ιστορία.