Οι 12 προφητείες του σύμπαντος κόσμου : Κριός, Ταύρος, Δίδυμοι : Άρης, Αφροδίτη, Ερμής. - Καλογερά, Γιώτα (Καλογερά, 1997)
Το τετράτομο έργο "Οι προφητείες του σύμπαντος κόσμου" αποτελεί τον πυρήνα της γνώσης για όσους δε γνωρίζουν καθόλου αστρολογία. Επίσης για όσους έχουν λίγες γνώσεις και για όσους έχουν μπει ήδη στο νόημα της αστρολογίας, ακόμα και επαγγελματικά. Αυτό συμβαίνει διότι υπάρχουν διαφορετικά κεφάλαια τα οποία παρατίθενται στη συνέχεια. Σε κάθε τόμο αναλύονται τρία ζώδια. Επίσης περιγράφεται η φύση και η δράση των πλανητών στην ανθρώπινη ζωή με τον πλέον εμπεριστατωμένο τρόπο, έτσι που να γίνεται πιο εύκολη η ερμηνεία των ωροσκοπίων.