Μια ζωή σαν τη δική μου : πώς ζουν τα παιδιά σ' όλο τον κόσμο - Τουρκολιά-Κυδωνιέως, Ρένια (Βιβλία γνώσεων και δραστηριοτήτων / Πατάκης, 2003)
Σε όλο τον κόσμο, τα παιδιά ζούνε με εντελώς διαφορετικό τρόπο και αντιμετωπίζουν διάφορες προκλήσεις, έχουν όμως ένα κοινό: πάθος για τη ζωή. Με τη συμβολή της UNICEF, στο βιβλίο αυτό θα δείτε από κοντά συναρπαστικές λεπτομέρειες από τη ζωή των παιδιών όλου του κόσμου. Θα συναντήσετε πολλά παιδιά, που το καθένα έχει τη δική του μοναδική και αισιόδοξη ιστορία να σας πει.