Τα μεγάλα θαύματα της φύσης : βασισμένο στην ομώνυμη τηλεοπτική σειρά του BBC. (Σκάι βιβλίο, 2009)
Η ιδιοτροπία του πλανήτη μας να έχει κλίση 23 μοιρών πυροδοτεί μια σειρά αλλαγών στα παγκόσμια μετεωρολογικά συστήματα και τους ωκεανούς. Χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και πρωτοποριακές κινηματογραφικές μεθόδους, η ομάδα των Μεγάλων Θαυμάτων της Φύσης ακολούθησε τις πανίσχυρες αυτές φυσικές δυνάμεις, εξετάζοντας τον τρόπο που τα εποχικά γεγονότα επηρεάζουν τη μοίρα εκατομμυρίων ζώων. Η ιστορία των πιο θεαματικών φυσικών φαινομένων του πλανήτη μας, με πάνω από 400 εκπληκτικές φωτογραφίες, πολλές από τις οποίες δημοσιεύονται για πρώτη φορά.