Ανακάλυψε τη δύναμή σου : και δημιούργησε το μέλλον σου - Παπαπέτρος, Μαρία (Μοντέρνοι Καιροί, 2004)
Η έμπειρη σε θέματα αυτογνωσίας και εσωτερικής αναζήτησης συγγραφέας Μαρία Παπαπέτρος έρχεται να μας διδάξει με απλά, κατανοητά βήματα πώς μπορούμε από μόνοι μας να δημιουργήσουμε τις επιθυμητές αλλαγές, απελευθερώνοντας τη δύναμη και τα ψυχικά ταλέντα που όλοι έχουμε κρυμμένα μέσα μας.