Για τη ζωή μετά το θάνατο - Kubler-Ross, Elisabeth (Δίοδος, 1995)
Η δρ Elisabeth Kubler - Ross είναι η μεγαλύτερη αυθεντία σήμερα πάνω στα θέματα του θανάτου, και της μετά θάνατο ζωής. Μετά από έρευνες είκοσι ετών και παρατήρηση χιλιάδων ετοιμοθάνατων απ' όλο τον κόσμο, προσφέρει τις γνώσεις και την πείρα που αποκόμισε απ' αυτές τις μελέτες, και εξετάζει το πρόβλημα της ζωής και του θανάτου, δίνει απάντηση στο ερώτημα "υπάρχει θάνατος;", αναλύει τη σχέση ανάμεσα στη ζωή και στο θάνατο, ρίχνει φως στη μετά θάνατο ζωή, και δίνει τις συμβουλές της σε όσους έχασαν τον πατέρα ή τη μητέρα τους δείχνοντάς τους παράλληλα τον τρόπο για να βγουν από την τραγική αυτή κατάσταση.