Γνώρισε τη δύναμη του νου σου : NLP εργαλεία για να χτίσεις τη ζωή που θέλεις - Perutz, Kathrin, 1939- (Η Δυναμική της Επιτυχίας, 2000)
Τα πάντα είναι πιθανά όταν γνωρίσεις τις τεράστιες δυνατότητες του νου σου. Μέσα στον εγκέφαλό σου, αυτή τη στιγμή, υπάρχουν δυνάμεις και ικανότητες που δεν τις έχεις φανταστεί! Η επιστήμη του Νευρογλωσσικού Προγραμματισμού (NLP) σου προσφέρει δυναμικά και επαναστατικά εργαλεία για να ενεργοποιήσεις και να αξιοποιήσεις όλον αυτό τον κρυμένο θησαυρό, να κατευθύνεις τον νου σου και να πετύχεις σχεδόν τα πάντα. Μπορείς να κάνεις τον εγκέφαλό σου να δουλεύει ενεργά για σένα, αντί να τον αφήνεις στον αυτόματο πιλότο. Το τιμόνι της ζωής σου σου ανήκει. Δε χρειάζεται να κάθεσαι στο πίσω κάθισμα και να σε οδηγούν οι άλλοι άνθρωποι ή οι καταστάσεις. Μπορείς να κάνεις νευροσυσχετισμούς δύναμης και ελευθερίας, μπορείς μέσα σε μια στιγμή να μεταφερθείς από το τέλμα στη δράση και ν' ανεβάσεις τη ζωή σου σ' ένα εξαιρετικό επίπεδο.