Ο δρόμος της δικής σου ευτυχίας : ανακάλυψε το σκοπό της ζωής σου - Stephan, Naomi (Α. Καλογήρου, 1995)
Φαντάσου τον εαυτό σου να ξυπνά κάθε πρωί ανανεωμένος γεμάτος ενέργεια και ενθουσιασμό για να ζήσει την καινούργια του μέρα και να καταπιαστεί με τη μοναδική και υπέροχη δουλειά του! Σου φαίνεται μακρινό; Αδύνατο; Απίθανο; Δεν είναι τίποτε απ' αυτά, λέει η Naomi Stephan, η συγγραφέας του βιβλίου, και το αποδεικνύει με ένα πολύ γλαφυρό, πρωτότυπο, γεμάτο χιούμορ αλλά και βαθιά εμπνευσμένο τρόπο. Με ασκήσεις και παραδείγματα σε οδηγεί σταθερά να ανακαλύψεις και να βιώσεις το σκοπό της ζωής σου, αυτόν για τον οποίο είσαι πλασμένος. Σε σένα που ενδιαφέρεσαι να βρεις το δρόμο μιας ουσιαστικής ευτυχίας μέσα στο λαβύρινθο της σύγχρονης ζωής η Dr. Stephan σου προμηθεύει έναν οδικό χάρτη, ένα σωστό χρυσωρυχείο, που σου δείχνει πώς να απελευθερώσεις τη φυσική σου δημιουργικότητα και το πάθος και να βιώσεις τη χαρά μιας ζωής γεμάτης νόημα. Ανακάλυψε το σκοπό της ζωής σου σαν ένα βαθύ βασικό μοτίβο που καθοδηγεί και κατευθύνει κάθε σου δραστηριότητα, που αντιπροσωπεύει την ίδια την ουσία της ύπαρξής σου, είναι η επιδίωξή σου, το κάλεσμα της ψυχής σου, ο παλμός της καρδιάς σου, ο πυρήνας και το κεντρικό θέμα που κατευθύνει τη ζωή σου.