Το πέρασμα στην αφθονία - Patent, Arnold (Α. Καλογήρου, 1997)
Διαβάζοντάς το θα ανακαλύψεις πως εσύ είσαι αυτός που χαράζει το μονοπάτι της ζωής σου, πως μπορείς να οδηγήσεις τον εαυτό σου σ' ένα χαρούμενο ταξίδι, σ' ένα "Πέρασμα στην αφθονία".