Τα 21 μυστικά της επιτυχίας των αυτοδημιούργητων €κατομμυριούχων : πώς να εξασφαλίσετε την οικονομική σας ανεξαρτησία ταχύτερα και ευκολότερα από ό,τι θεωρούσατε ποτέ δυνατόν - Tracy, Brian (Θέσις, 2004)
Μάθετε πως διάφοροι συνηθισμένοι άνθρωποι επιτυγχάνουν ασυνήθιστα οικονομικά αποτελέσματα! Αυτό το συναρπαστικό βιβλίο παρέχει μια πρακτική, βήμα προς βήμα μέθοδο για να γίνετε εκατομμυριούχοι -από όπου και αν ξεκινάτε σήμερα. Θα μάθετε πώς να θέτετε στόχους, να καταστρώνετε σχέδια και να οργανώνετε τον εαυτό σας, ώστε να αποκτάτε περισσότερα από όσα πραγματικά επιθυμείτε στη ζωή σας. Χρησιμοποιείστε τις πρακτικές και δοκιμασμένες στρατηγικές και ιδέες του Μπράιαν Τρέισι, ώστε να προχωρήσετε ταχύτερα από ό,τι θεωρούσατε ποτέ δυνατόν! Περιουσία αξίας 1.000.000 €; Γιατί όχι;