Το μυστικό της Σαμπάλα : αναζητώντας την ενδέκατη επίγνωση - Redfield, James M. (Διόπτρα, 2000)
«Η δύναμη του οράματός μας και οι προσδοκίες μας αναβλύζουν από μέσα μας σαν μια συνεχής προσευχή. Αυτή η δύναμη είναι τόσο μεγάλη όσο δεν φαντάζεται κανείς αυτή τη στιγμή, και πρέπει να μάθουμε να την ελέγχουμε και να αρχίσουμε να τη χρησιμοποιούμε πριν είναι πολύ αργά». Όπως και τα άλλα βιβλία του Τζέιμς Ρέντφιλντ, «Το Μυστικό της Σαμπάλα» είναι ουσιαστικά μια παραβολή. Ανοιχτείτε σε αυτή την περιπέτεια και η εμπειρία θα διευρύνει τις αντιλήψεις σας για τον κόσμο και θα σας κάνει να διοχετεύσετε τις σκέψεις και τις επιθυμίες σας σ' ένα δυναμικό πεδίο που θα σας βοηθήσει να απελευθερώσετε τη ζωή σας, να βοηθήσετε τους άλλους και να αλλάξετε ενεργά τον κόσμο.