Το μακεδονικό και η Γιουγκοσλαβία : πλήρη τα απόρρητα γιουγκοσλαβικά έγγραφα 1950-1967 - Κατσάνος, Κωνσταντίνος; Μαυρογένη, Σταυρούλα (Αφοί Κυριακίδη, 2009)
Το Υπουργείο Εξωτερικών της Δημοκρατίας της Σερβίας, στην κατοχή του οποίου βρίσκεται πλούσιο αρχειακό υλικό, με ιδιαίτερη ικανοποίηση εξέτασε το αίτημα της Εταιρείας Μακεδόνικων Σπουδών στη Θεσσαλονίκη, το οποίο προέκυψε από την επιθυμία να παρουσιασθούν τεκμηριωμένα οι πολιτικές διεργασίες στα Βαλκάνια μετά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο.