Σάντρο Μποτιτσέλι : 1444/45-1510 - Deimling, Barbara (Taschen : Γνώση, 2005)
Ο Μποτιτσέλι σχεδίαζε τόσο συχνά, ώστε μετά το θάνατό του χρειάστηκε να περάσει πολύς καιρός για να μπορέσουν να συγκεντρωθούν και να μελετηθούν όλα του τα σχέδια".