Αθανάσιος Γ. Κυριαζής, 1887-1950 : εργογραφία, βιβλιογραφία, ανθολόγιο - Σπυρέλη, Χρυσούλα (Νεοέλληνες συγραφείς : Βιβλιογραφία, 2008)
Η "Βιβλιογραφία" στη σειρά "Νεοέλληνες Συγγραφείς" των εκδόσεων της Παπαχαραλαμπείου Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Ναυπάκτου (περιγραφική, αναλυτική κλπ. κατά περίπτωση), αποφασίστηκε με το σκεπτικό ότι, αφενός, μπορεί να δώσει την δυνατότητα στον αναγνώστη να γνωρίσει το έργο ενός ή περισσοτέρων συγγραφέων αλλά και την υποδομή που έτυχε αυτό από την κριτική και, αφετέρου, ίσως αποτελέσει μεθοδικό εργαλείο για τον μελετητή στον τομέα της έρευνάς του.