Το αγρόκτημα : κείμενα Τζος Μπερζέ - Berger, Joss (Παράθυρα γνώσης, 2005)
-Ποια ζώα ζουν στο κοτέτσι; -Ποια μηχανήματα χρησιμοποιεί ο αγρότης για να φτιάξει σανό; -Πώς παρασκευάζεται το τυρί; -Πότε είναι η εποχή του θερισμού; Ένα συναρπαστικό βιβλίο για το μαγικό κόσμο του αγροκτήματος, που ανήκει στη σειρά "Παράθυρα Γνώσης". Μια σειρά βιβλίων με εντυπωσιακές φωτογραφίες και εκπληκτικές εικόνες, που ανοίγει παράθυρα γνώσης στο μαγευτικό κόσμο που μας περιβάλλει!