Βαριέμαι - Moses, Brian, 1950- (Συναισθήματα, 1998)
Είναι κάποιες στιγμές που αισθάνεσαι ότι βαριέσαι; Aνοιξε το βιβλίο που κρατάς στα χέρια σου και θα διαπιστώσεις ότι οι άνθρωποι βαριούνται μερικές φορές. Θα νιώσεις καλύτερα εάν καλέσεις ένα φίλο σου στο σπίτι ή εάν πας μια βόλτα με το ποδήλατό σου. Στις σελίδες του βιβλίου 'Βαριέμαι' θα βρεις κι άλλες λύσεις για να καταπολεμήσεις την ανία σου και θυμήσου ότι το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να σταματήσεις να το σκέφτεσαι.