Νίκος Αντωνάτος : εργογραφία, βιβλιογραφία, ανθολόγιο, 1983-2007 - Σπυρέλη, Χρυσούλα (Νεοέλληνες συγγραφείς : Βιβλιογραφία, 2008)
Το διοικητικό συμβούλιο της βιβλιοθήκης αποφάσισε να αναλάβει την έκδοση της σειράς "Νεοέλληνες συγγραφείς". Σκοπός της σειράς είναι η ενθάρρυνση της μελέτης της λογοτεχνίας γενικότερα, αλλά και η ανάδειξη της συμβολής συγγραφέων που διαμόρφωσαν τις βασικές επιλογές της ρουμελιώτικης λογοτεχνίας ειδικότερα. [...] Γιάννης Χαλάτσης, διευθυντής Παπαχαραλαμπείου Δημόσιας Βιβλιοθήκης Ναυπάκτου