Περιπλάνηση σε ένα μεσαιωνικό κάστρο - MacDonald, Fiona, 1958- (Περιπλάνηση, 1999)
Οι βαριές πύλες του Μεσαιωνικού Κάστρου ανοίγουν αργά για να σας υποδεχτούν και να σας ξεναγήσουν σ' έναν κόσμο άγνωστο, μαγευτικό, συναρπαστικό! Ελάτε να γνωρίσουμε μαζί πώς χτίζονταν τα κάστρα του Μεσαίωνα, πώς ζούσαν οι άνθρωποι πίσω από τα τεράστια, πέτρινα τείχη και πώς περνούσε μια συνηθισμένη μέρα του πλούσιου άρχοντα και του αγρότη. Ακόμα, είστε προσκεκλημένοι σε μια λαμπρή γιορτή στο κάστρο, αλλά και στο μεγάλο πανηγύρι του χωριού, όπου θα γνωρίσετε από κοντά τους ιππότες με τις θαυμαστές πανοπλίες και τα αιχμηρά ξίφη!