Νομίζεις οτι τελείωσε, κάνεις λάθος - Ρώσση-Ζαΐρη, Ρένα (Ωκεανίδα, 2009)
Μία ολέθρια σχέση, ένα μυθιστόρημα γεμάτο ίντριγκες και πάθη, που παίζει με τις σχέσεις των ανθρώπων και τις οδηγεί στα όριά τους, με φόντο τα καταγάλανα νερά του Αιγαίου. Γνωρίζεις κάποιον. Κάνεις σχέση. Χωρίζεις. Νομίζεις πως τελείωσε. Κάνεις λάθος.Η Στέλλα προσπαθούσε να καταλάβει. Είναι δυνατόν να στοιχειώσει τη ζωή σου ένας άντρας; Ο έρωτας που ένιωθε για τον Ιάσονα, είχε γίνει μίσος. Όλο της το είναι αναζητούσε μια καινούργια αρχή, μακριά του. Κι ήταν έτοιμη να παλέψει γι' αυτό. Ήταν έτοιμη ν' αποκαλύψει την αλήθεια και να σώσει τη Μυρτώ, την αδελφή της, από τα δίχτυα του. Και προχώρησε σ' ένα δρόμο χωρίς επιστροφή. Ένα δρόμο γεμάτο θαμμένα οικογενειακά μυστικά, έναν καινούργιο έρωτα, ένα παιδί. Μέχρι που συνειδητοποίησε πως ταξίδευε μ' ένα χάρτινο καραβάκι και τα καταγάλανα νερά του Αιγαίου ήταν έτοιμα να την κλείσουν στην αγκαλιά τους...