Εικόνες από την προϊστορία - Beaumont, Emilie, 1948- (Modern Times, 2000)
Τώρα τα παιδιά μπορούν να ταξιδέψουν στο παρελθόν και ν'ανακαλύψουν όλα τα μυστικά της προιστορίας. Οι μικροί αναγνώστες μαθαίνουν τα πάντα για τους δεινόσαυρους και τα άλλα προιστορικά ζώα, για τα απολιθώματα, για τη ζωή και τις συνήθειες των πρωτόγονων ανθρώπων, καθώς και για τους πρώτους οικισμούς. Με τα απλά κείμενα και την πολύχρωμη εικονογράφηση, οι προιστορικοί χρόνοι ζωντανεύουν μπροστά στα μάτια των παιδιών και αποκαλύπτουν όλα τα μυστικά τους.