Στον κόσμο των παραμυθιών - Kincaid, Eric (Ορφανίδη, 1982)
Η έκδοση είναι σε εικονογράφηση του Eric Kincaid και περιέχει τα 14 ακόλουθα παραμύθια. -Ο έξυπνος μπότης -Ο Ράϊκο και το ξωτικό -Οι γιγάντιες πέτρες -Ο Πέτρος και το καλικαντζαράκι -Η εκδίκηση της βασίλισσας -Το πνεύμα στο μπουκάλι -Το μισοχτισμένο κάστρο -Βάλλερυ Μπράουν -Η ασημένια δαχτυλήθρα -Τρεις χρυσές τρίχες -Αλοιφή για ξωτικά -Η καταδίωξη -Η εκδίκηση του μάγου -Ο τυμπανιστής