Παγκόσμια μυθολογία : ιστορίες και θρύλοι των πέντε ηπείρων - Wilkinson, Philip, 1955- (Σκάι, 2009)
Ο Σκάι σε συνεργασία με τον κορυφαίο Βρετανικό Εκδοτικό Οίκο Dorling Kindersley (DK) κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά μια έκδοση για την Ελληνική και Παγκόσμια "Μυθολογία"