Κοινωνική νοημοσύνη : η νέα επιστήμη των ανθρώπινων σχέσεων - Goleman, Daniel, 1946- (Ελληνικά Γράμματα, 2006)
Σχεδόν δέκα χρόνια μετά την έκδοση του πολυδιαβασμένου βιβλίου του Συναισθηματική Νοημοσύνη, ο Daiel Golema παρουσιάζει ένα πεδίο μελέτης με αναπάντεχες επιπτώσεις για τον διαπροσωπικό μας κόσμο. Η Κοινωνική Νοημοσύνη βασίζεται σε μια ιδιαίτερα ζωντανή και αριστοτεχνική σύνδεση των σημαντικών ανακαλύψεων της βιολογίας, των νευροεπιστημών και της ψυχολογίας με τις καθημερινές συμπεριφορές και εμπειρίες που καθορίζουν τη ζωή και τις σχέσεις μας.