Τα κτίρια : μέσα στους αιώνες : από την καλύβα στον ουρανοξύστη - MacDonald, Fiona, 1958- (Πανόραμα, 1999)
Έχετε αναρωτηθεί ποτέ γιατί κατασκευάζονται τα κτίρια; Η αισθητική των κτιρίων, η αρχιτεκτονική τους και η τοποθεσία τους εξυπηρετούν ποικίλες ανάγκες των ανθρώπων, ανάλογα με την εποχή στην οποία ζουν. Το συναρπαστικό βιβλίο "Τα κτίρια μέσα στους Αιώνες, Από την καλύβα στον ουρανοξύστη" σάς προσκαλεί σ ένα ταξίδι με τη μηχανή του χρόνου. Με πολύχρωμες φωτογραφίες και με εκπληκτικές λεπτομέρειες, το βιβλίο σας μεταφέρει στην αρχαιότητα, στο Βυζάντιο, στο Μεσαίωνα, στην Αναγέννηση, στο 19ο και τον 20ό αιώνα και, τέλος, στη δική μας εποχή. Διαφορετικές τεχνοτροπίες στην αρχιτεκτονική, κτίσματα από διαφορετικούς πολιτισμούς που έχουν διατηρηθεί στο πέρασμα των χρόνων και στη μνήμη των ανθρώπων για τη μοναδικότητά τους αποκαλύπτονται στις σελίδες αυτού του βιβλίου!