Μεταφορικά μέσα : από τα άρματα ως την Κάντιλακ - Nahum, Andrew (Πανόραμα, 1999)
Από τα αιγυπτιακά άρματα ως τις πολυτελείς Κάντιλακ η ιστορία των μεταφορικών μέσων είναι ένας διαρκής αγώνας ταχύτητας.Η εξέλιξη των μέσων μεταφοράς αποτέλεσε το βασικό μοχλό για την οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη των κοινωνιών, αφού έδωσε δυναμική ώθηση στις εμπορικές συναλλαγές και στα ταξίδια. Μέσα από τις σελίδες του βιβλίου "Μεταφορικά μέσα" θα περιπλανηθείτε στο συναρπαστικό κόσμο των τεχνολογικών ανακαλύψεων και των επιτευγμάτων του ανθρώπου.Με κατατοπιστικά σχέδια και απίθανες εικόνες, το βιβλίο θα σας παρασύρει σ' ένα διαχρονικό ταξίδι με άλογο, ποδήλατο, βικτωριανή άμαξα ή ηλεκτροκίνητο αυτοκίνητο, σε μια διαδρομή ώς τα πέρατα του κόσμου!