Η μόδα μέσα στους αιώνες - Morley, Jacqueline (Πανόραμα, 1998)
Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πώς ντύνονταν οι άνθρωποι χιλιάδες χρόνια ή μερικές δεκαετίες πριν; Τα ρούχα κάθε εποχής δηλώνουν πολλά πράγματα για τον τρόπο που ζούσαν, εργάζονταν και σκέφτονταν οι άνθρωποι. Το συναρπαστικό βιβλίο "Η μόδα μέσα στους αιώνες" από τη νέα σειρά Πανόραμα σάς προσκαλεί σ' ένα ταξίδι με τη μηχανή του χρόνου. Με πολύχρωμες εικόνες και με εκπληκτικές λεπτομέρειες, "Η μόδα μέσα στους αιώνες" σας μεταφέρει στην αρχαιότητα, στο Βυζάντιο, στο Μεσαίωνα, στα χρόνια της Γαλλικής Επανάστασης, στο 19ο και τον 20ό αιώνα. Όλα τα ιστορικά και κοινωνικά αίτια από τα οποία προκύπτουν οι τάσεις στη μόδα, η διατήρηση των παραδοσιακών στολών και τα ασύλληπτα μυστικά κάθε ενδυμασίας ξεδιπλώνονται στις σελίδες αυτού του βιβλίου!