Η ζωή μου ; Θάλαμος Νο 6 ; Φώτα ; Τρία χρόνια - Σαραντόπουλος, Αντρέας (Κλασική λογοτεχνία, 1983)
"Το λεπτό, άκακο χιούμορ, η αθώα ειρωνεία, οι κοινωνικοί προβληματισμοί, η φιλοσοφική διάθεση είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του συγγραφέα, που στέκεται πάντα στο πλευρό των αδικημένων και των τολμηρών στις ιδέες". ΜΑΞΙΜ ΓΚΟΡΚΙ