100 μεγάλοι Έλληνες : οι κορυφαίοι όλων των εποχών. - Βερέμης, Θάνος Μ., 1943-; Κατσίγερας, Μιχάλης (Σκάι βιβλίο, 2009)
Είναι ο πρώτος τόμος από το έργο 100 ΜΕΓΑΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ,που είναι προϊόν επιλογής ενός κοινού ελλήνων.Το βιβλίο περιέχει συνοπτικές βιογραφίες των προσώπων και ξεκινάει με αλφαβητική σειρά.