Η ευτυχία είναι απόφαση - Τσεμπερλίδου, Κατερίνα (Μοντέρνοι Καιροί, 2008)
Οι περισσότεροι άνθρωποι επιδιώκουν να κερδίσουν την ευτυχία.Τι είναι ευτυχία για τον καθέναν από εμάς;Ένα όμορφο σπίτι, ένα γρήγορο αυτοκίνητο, ο έρωτας, ένα σκάφος, λεφτά στην τράπεζα, λιγότερα κιλά, ένας καλός γάμος, τα παιδιά, μια καλή δουλειά; Πώς θα σας φαινόταν αν κάποιος σας έλεγε ότι η ευτυχία δεν προκαλείται μόνο από εξωτερικούς παράγοντες αλλά αναβλύζει από μέσα μας; Το βιβλίο αυτό έχει έναν ουσιαστικό στόχο, να μας διευρύνει τη σκέψη, να μας ανοίξει την καρδιά σε νέες λεωφόρους ευτυχίας, ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει στη ζωή μας. Θα μάθουμε: να κατευθύνουμε το νου μας στην επιτυχία να κάνουμε συνήθεια την ευτυχία να ζούμε τη ζωή στο φουλ να πραγματοποιούμε τα όνειρά μας Η συγγραφέας μοιράζεται μαζί μας τους τρόπους για να βρούμε τον πραγματικό σκοπό της ζωής μας, να είμαστε χαρούμενοι, να έχουμε αυτοεκτίμηση, αληθινές σχέσεις και, το πιο σημαντικό, να βρούμε την ευτυχία από τα βάθη της ψυχής μας.Η ευτυχία δεν είναι ψευδαίσθηση, αλλά τρόπος ζωής. Θα μάθουμε πώς μπορούμε να ζούμε ευτυχισμένοι, χρησιμοποιώντας την προσωπική μας δύναμη ώστε να πραγματοποιούμε, ένα ένα τα όνειρά μας. Η ευτυχία ανήκει σε όλους και μπορούμε να την κερδίσουμε.Κατακτάται καθημερινά και είναι μία απόφαση.