Νέα σελήνη - Meyer, Stephenie, 1973- (Πλατύπους, 2008)
Λεγεώνες αναγνωστών που μαγεύτηκαν από το #1 μπεστ-σέλερ των New York Times, "Λυκόφως", διψάνε για τη συνέχεια της ιστορίας της Μπέλλα και του Έντουαρντ. Στη "Νέα Σελήνη", η Stephenie Meyer, μας χαρίζει έναν ακόμη ακαταμάχητο συνδυασμό ρομαντισμού και σασπένς με μια δόση υπερφυσικού. Συναρπαστικό, με πάθος και με συνεχείς ανατροπές και εκπλήξεις, αυτό το έπος αγάπης ανάμεσα σε θνητή και αθάνατο βαδίζει προς τη λογοτεχνική αθανασία. Για την Μπέλλα Σουάν, υπάρχει κάτι πιο σημαντικό από την ίδια τη ζωή: ο Έντουαρντ Κάλεν. Όμως το να αγαπάς ένα βρικόλακα είναι ακόμη πιο επικίνδυνο απ' ό,τι θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί η Μπέλλα. Ο Έντουαρντ την έχει ήδη σώσει από τα δόντια ενός σατανικού βρικόλακα, όμως τώρα, καθώς η τολμηρή τους σχέση απειλεί ό,τι αγαπούν, καταλαβαίνουν πως τα προβλήματα ίσως μόλις να έχουν ξεκινήσει... "Ήξερα ότι βρισκόμασταν και οι δυο σε θανάσιμο κίνδυνο. Όμως, εκείνη τη στιγμή, ένιωθα καλά. Ολόκληρη. Ένιωθα την καρδιά μου να χτυπάει σαν τρελή στο στήθος μου, το αίμα να πάλλεται καυτό και γρήγορο μέσα στις φλέβες μου ξανά. Τα πνευμόνια μου είχαν γεμίσει ως το πιο βαθύ τους σημείο με το γλυκό άρωμα που ανέδιδε το δέρμα του. Ήταν σαν να μην υπήρξε ποτέ καμία τρύπα στο στήθος μου. Ένιωθα τέλεια -όχι γιατρεμένη, αλλά σαν να μην είχε υπάρξει ποτέ καμία πληγή".