Βουλή των Ελλήνων : ο θεσμός, η ιστορία, το κτήριο (Βουλή των Ελλήνων, 2009)
Θέλουμε το πρόσωπο της Βουλής να είναι οικείο στους πολίτες, στις οικογένειες, κοντινό στους νέους και τις νέες μας. Για να το πετύχουμε, αξιοποιούμε κάθε σημείο επαφής με την Κοινωνία, κάθε ευκαιρία επικοινωνίας της σύγχρονης φυσιογνωμίας, του ρόλου και του έργου της Βουλής. Αυτό επιδιώκει και η παρούσα έκδοση. Μέσα από την παροχή πληροφοριών και γνώσης, φιλοδοξεί να συμβάλει στην προσπάθεια να γίνουν οι κοινοβουλευτικές διαδικασίες «κτήμα» όλων των πολιτών.