Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής και η εποχή του - Σακελλαρόπουλος, Τάσος (Μουσείο Μπενάκη, 2007)
Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής δεν ανήκει πλέον σε κάποια κομματική παράταξη με την αυστηρή έννοια του όρου, αλλά στα συστατικά της ιστορικής μνήμης του ελληνικού κόσμου συνολικά. Αυτό θα ήθελε άλλωστε να αναδείξει και η έκθεση του Μουσείου Μπενάκη, με αφορμή το Διεθνές Συνέδριο για τα 100 χρόνια από τη γέννησή του.