Η δική μου Ελλάδα : θραύσματα μιας ελληνικής πραγματικότητας - Παπαδόπουλος-Samuelsen, Ivar, 1950- (Αρμός, 2008)
Ο συγγραφέας περιγράφει τις εντυπώσεις του και τις εμπειρίες του με κείμενα και εικονογραφήσεις. Ταυτόχρονα συνυφαίνει ιστορικά και πληροφοριακά στοιχεία από τα μέρη στα οποία μας μεταφέρει.