Ουουου μοιχεύσεις - Μανανεδάκη, Κατερίνα (Ελληνική λογοτεχνία / Λιβάνη, 2007)
«Ου μοιχεύσεις» λέει η έκτη εντολή, αλλά έλα και πες μου εσύ πως είναι δυνατόν να την τηρήσεις, όταν ο. . . απαγορευμένος καρπός εμφανίζεται στα ξαφνικά και σε προκαλεί με κάθε τρόπο! Να θέλεις να. . . αγιάσεις και να μην μπορείς, δηλαδή! Πράγμα που έπαθε και η ηρωίδα μας, η Ναταλία, όταν γνώρισε τον Άρη και είδε το γάμο της να γίνεται. . . κόλαση και την ερωτική της ζωή. . . απόλαυση! Νέος, ωραίος, μελιά μάτια και κυρίως θεϊκό κορμί, ο Άρης βάζει σκοπό να την ξελογιάσει. Μεγάλες πλάτες, πέτρα κοιλιακοί, σέξι κουβέντες και ρομαντισμός! Ο Πειρασμός τα έχει όλα, και είναι και δέκα χρόνια μικρότερός της! Χρειάζονται περισσότερα, πιστεύετε, για να γίνει το «Ου μοιχεύσεις». . . `Ουουου μοιχεύσεις!` Απίστευτα χιουμοριστικό, ρομαντικό και ερωτικό. Ένα βιβλίο βγαλμένο από τη ζωή, που έρχεται για να σας. . . κολάσει!